Carpaccio av hval

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
15 min
Enkel
Middels
Avansert
Carpaccio av hvalCarpaccio av hval

Carpaccio av hval

Prøv Gunnar Jensens carpaccio av hval - en deilig rett som kan nytes som hovedrett, forrett eller delerett.

Dette trenger du til fire porsjoner:

Beregn ca 50 g hvalkjøtt per person som forrett, men denne retten passer også som en fin delerett som start på et måltid.

Vinaigrette:

50 g rå gul løk kuttet i små terninger
20 g hvitløk kuttet i små terninger
40 g olivenolje
10 g eplecider eddik
10 g glutenfri soyasaus

Bland alle ingrediensene sammen.

2 stk vårløk kuttet i tynne skiver.
2 ss ristet sesamfrø

Se kokkelandslagets Gunnar Jensen tilberede retten:

Tips:

Server som forrett eller delerett!

Slik gjør du det:

Skjær hvalen i tynne skiver og anrett på en tallerken. Hell over litt av vinaigretten og topp med vårløk og sesamfrø.

Flere OPPSKRIFTER