Oppskrifter
Aktuelt
Bærekraft
Alt om hval
Produsenter
Om oss
Investor
Hvit pizza med hvaltataki
Made by nature
Enkel
Middels
Avansert
Hvit pizza med hvaltataki
Del:
Flere OPPSKRIFTER
Stine skal få fart på kvalkjøttet
Da hun var seks år, bestemte Stine Frivåg seg for å bli lærer, uten ha noen plan B. Nå skal hun lære nordmenn å spise kvalkjøtt.
Les mer
Tataki av hval med spicy ponzusaus
Sushi er i vinden som aldri før. Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig. Se video med mesterkokk Kim-Håvard Larsen.
Les mer
Panert hvalkjøtt med parmesan
Panert hvalkjøtt med parmesan passer både som snacks på lørdagskvelden og som søndagsmiddag. Den sprø paneringen med parmesan gir retten et krydret særpreg og løfter smaken på det kjøttet - en smaksopplevelse du virkelig ikke vil gå glipp av.
Les mer