Produsenter

De norske produsentene av hvalkjøtt garanterer for en kvalitetsstandard som gir førsteklasses råvarer med god smak. Se etter kvalitetsmerket kjøtt for den beste smaksopplevelsen.

OM DE NORSKE Hval-PRODUSENTENE

Lofothval AS er et ledende merkevare-selskap innen kategorien viltkjøtt fra havet, lokalisert i vakre Lofoten. De startet produksjonen i 2006, og har fokus på kvalitet, innovasjon og tilgjengelighet. De jobber for å kunne tilby forbrukeren de beste produktene med viltkjøtt fra havet til alle anledninger. Kjøttdeig, grytekjøtt og hvalbiff er i sortimentet, og de leverer både ferskt og fryst hvalkjøtt til dagligvare, storhus-holdning og restauranter over hele landet. Lofothval Premium Hvalbiff finnes på menykartet hos flere av landets fremste restauranter. Deres målsetning er å levere kvalitet i alt de gjør, fra fangst til forbruker.

Lofothval AS
+

Lofothval AS

Gunnar Bergs vei 2 8300 Svolvær

Dagligvaresatsingen til Myklebust Hvalprodukter AS har blitt tatt godt mottatt i markedet hvor Myklebust Hvalprodukter har etablert en egen kvalitetsstandard; «Kvalitetshval fra Norskehavet». Dette betyr at bedriften har tatt et større verdikjede-ansvar for sine produkter, og følger eget «brandet produkt» fra fangst og helt ut til forbrukeren. Den integrerte verdikjeden med fangstskuta Kato og Myklebust Hvalprodukter har opparbeidet seg en solid posisjon, for å spille en viktig rolle i å øke den nasjonale omsetningen av hvalkjøtt - basert på kvalitet og leveransesikkerhet.

Myklebust Hvalprodukter AS
+

Myklebust Hvalprodukter AS

Nyvegen 3, 6488 Myklebost

Hopen Fisk AS er en fiskeindustribedrift og hvalmottak lokalisert i Hopen i Vågan kommune, strategisk plassert midt i Lofoten, nær gode fiskefelt. Anlegget er bygget i samsvar med eksisterende krav til næringsmiddelindustrien, og fremstår i dag som en av de mest moderne og fleksible fiskeindustribedrifter i Nord-Norge. Dette har gitt mulighet til i større grad å øke bearbeidingsgraden på produktene, til fordel for kun å være en ren råvareleverandør. Vi har investert i en tidsriktig og effektiv maskinpark i anlegget.

Hopen Fisk AS
+

Hopen Fisk AS

Hopsveien 42 8310 Kabelvåg

Det som startet som et tradisjonelt fiskebruk med noen få ansatte, har gradvis utviklet seg til et av Nord-Norges største havbruksselskaper med nærmere 100 medarbeidere i sesongen. Karsten J. Ellingsen startet opp i Skrova i Lofoten i 1947. Etter det har flere generasjoner Ellingsen bidratt til å gjøre bedriften til det den er i dag. Vi er et havbruksselskap med hovedvekt på oppdrett, slakting, salg og eksport av laks. I vintersesongen produserer vi også hvitfisk – saltet eller tørket, i tillegg til mottak av hval.

Ellingsen Seafood AS
+

Ellingsen Seafood AS

Været 2, 8320 Skrova

Astrup Lofoten er en familiebedrift med lange tradisjoner lokalisert på Værøy i Lofoten. Vi produserer i hovedsak tørrfisk, lutefisk og hvalkjøtt. Vi fokuserer på førsteklasses kvalitet og bruker kun de beste råvarene. Astrup Lofoten eksporterer tørrfisk i hovedsak til Italia, og lutefisken er å finne både i de største dagligvarekjedene og i den fineste restaurant. Vi har også eget produksjonslokale for hvalkjøtt, og produserer av egen fangst.

Astrup Lofoten AS
+

Astrup Lofoten AS

8063, Værøy

Rowenta Produksjon DA
+

Rowenta Produksjon DA

Reine, 8390 Reine