Polarbrød med eggerøre og røkt hval

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
Enkel
Middels
Avansert
Polarbrød med eggerøre og røkt hvalPolarbrød med eggerøre og røkt hval

Polarbrød med eggerøre og røkt hval

Myke, luftige polarbrød toppet med kremet eggerøre og delikat røkt hval passer perfekt sammen, og er nydelig som et smakfullt måltid hjemme eller som turmat når du vil ha noe ekstra godt i matpakken!

Dette trenger du: 

Polarbrød (disse kan du også enkelt lage selv!)
Røkt hvalkjøtt
Evt noen salatblader til servering

Eggerøre (4 posjoner):
8 egg
1-2 ss creme fraiche eller rømme
En skvis fersk sitronsaft
Finhakket gressløk
Salt og pepper


Servering:

Lag eggerøre ved å mikse alle ingrediensene, og stek i en panne med litt smør eller olje på middels varme til den er ferdig.
På hvert polarbrød legger du litt salat og så mye eggerøre du måtte ønske, før du topper det hele med tynne, delikate skiver røkt hval.
Vel bekomme!

Flere OPPSKRIFTER