"Hvalbab" - på ekte festivalvis!

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
Enkel
Middels
Avansert
"Hvalbab" - på ekte festivalvis!"Hvalbab" - på ekte festivalvis!

"Hvalbab" - på ekte festivalvis!

Hvalbab med saftig, strimlet hvalkjøtt, friske grønnsaker og digg dressing. Dette er streetfood med ekte norsk særpreg - like godt på festival som hjemme i sofaen

Dette trenger du: 

Hvalkjøtt i strimler
Salt, pepper eller annet valgfritt krydder
Isbergsalat
Rødløk
Mais
Kebabdressing (vi brukte ferdig saus, men denne kan du også lage selv!)
Tortillas eller pitabrød
Fefferoni (syltet, gul chili)


Dette gjør du:

Kutt salat og rødløk i tynne strimler, og hell av laken på maisen. Deretter steker du det strimlede hvalkjøttet sammen med ønsket krydder i en skikkelig varm stekepanne. VIKTIG: For at strimlene skal holde seg saftige må de stekes lynraskt, akkurat nok til at de får en fin stekeskorpe!
Fyll tortillaen eller pitabrødet med grønnsaker og det varme hvalkjøttet, og topp det hele med en god dressing og noen fefferonis!
Vel bekomme!

Flere OPPSKRIFTER