En enkel, men smakfull og imponerende sandwich med saftig hvalkjøtt, fyldig pepperrotkrem og god krønsj!
Dette trenger du:
Hvalkjøtt
Salt og pepper
Evt smør til steking
Pepperrrotkrem:
1 dl creme fraiche
2-3 ss revet pepperrot
1 ts sitronsaft (kan sløyfes)
Salt og pepper
Øvrige ingredienser:
1 skive godt brød (vi brukte surdeigsbrød)
Et par salatblader
Sprøstekt løk
Dette gjør du:
Hvalbiff:
Stek eller grill kjøttet etter din preferanse, og la hvile.
Pepperrotkrem:
Bland sammen alle ingrediensene til pepperrrotkremen, og smak til med sitron, salt og pepper. La stå litt, slik at smakene setter seg.
Servering:
Dekk brødskiven med salatblader og smør deretter på et raust lag pepperrotkrem. Skjær kjøttet i skiver etter preferanse, og legg oppå pepperrotkremen. Topp det hele med sprøstekt løk, og nyt!