Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
15
Enkel
Middels
Avansert
Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarinSommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin

Sommersalat med strimlet hval, chevre og nektarin

Denne nydelige sommersalaten er enkel og rask å lage - en perfekt rett på varme sommerdager.

Dette trenger du:

Hvalbiff

Salat

Nektarin

Cherrytomat

Chevre

Rødløk

Persille

Olivenolje

Balsamico

Salt og pepper

Dette gjør du:

Krydre hvalstykket med salt og pepper og stek det helt. Det skal bare ha et par minutter på hver side. La det hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne strimler. Kjøttet skal fortsatt være rødt i midten, da er det saftig og mørt.

Del nektarinen i båter og grill dem lett – dette forsterker den søte smaken.

Dander salaten på et stort serveringsfat, med salatblader etter eget ønske i bunnen, vi har brukt babyleaf-mix. Fordel deretter ut strimlet hvalkjøtt, grillet nektarin, chevre i små biter, strimlet rødløk og cherrytomater. Avslutt med å ringle over en god olivenolje og litt balsamico, og dryss over finhakket persille.

Flere OPPSKRIFTER