Hvalbiff med frisk og kremet potetsalat

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
Enkel
Middels
Avansert
Hvalbiff med frisk og kremet potetsalatHvalbiff med frisk og kremet potetsalat

Hvalbiff med frisk og kremet potetsalat

Denne retten kombinerer mør og smakfull hvalbiff med en frisk og kremet potetsalat med eple, som gir et lett og friskt løft som passer godt til det smaksrike kjøttet. Et perfekt eksempel på hvordan hvalkjøtt enkelt kan brukes til sunne og gode hverdagsmiddager!

Dette trenger du: 

Hvalkjøtt
Salt og pepper
Evt smør til steking

Potetsalat:
Ca 800g potet, kokt og avkjølt
3 vårløk
1 grønt eple
1,5 dl lettrømme
3 ss majones
1-2 ss sitronsaft eller eplesidereddik
Salt og pepper


Dette gjør du:

Hvalbiff:
Stek eller grill kjøttet etter din preferanse, og la hvile.

Potetsalat:
Kutt opp de kalde, kokte potetene, vårløk og eple i passelige biter og legg i en skål. Tilsett rømme og majones, og vend alt godt sammen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft eller eplecidereddik.

Servering:

Skjær kjøttet i skiver, og server med potetsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Flere OPPSKRIFTER