Hvalbiff med gresk salat

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
Enkel
Middels
Avansert
Hvalbiff med gresk salatHvalbiff med gresk salat

Hvalbiff med gresk salat

La deg friste av en smakfull kombinasjon der det beste fra det norske hav møter solfylte smaker fra Middelhavet. Mørt og saftig hvalkjøtt får spille hovedrollen i denne retten, ved siden av en klassisk gresk salat - en sunn og bærekraftig middag, perfekt til sommeren!

Dette trenger du: 

Hvalkjøtt
Salt og pepper
Evt smør til steking

Gresk salat:

4-5 modne tomater
1 agurk
1 rødløk
Ca 100 g fetaost
Oliven
1-2 ss olivenolje
Salt og pepper


Dette gjør du:

Hvalbiff:

Stek eller grill kjøttet etter din preferanse, og la hvile.

Gresk salat:


Kutt opp grønnsakene og legg dem i en skål. Vend grønnsakene i litt god olivenolje, og topp med fetaost og oliven. Krydre med salt og pepper etter preferanse.

Servering:

Skjær kjøttet i skiver, og server med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Flere OPPSKRIFTER