La deg friste av en smakfull kombinasjon der det beste fra det norske hav møter solfylte smaker fra Middelhavet. Mørt og saftig hvalkjøtt får spille hovedrollen i denne retten, ved siden av en klassisk gresk salat - en sunn og bærekraftig middag, perfekt til sommeren!
Dette trenger du:
Hvalkjøtt
Salt og pepper
Evt smør til steking
Gresk salat:
4-5 modne tomater
1 agurk
1 rødløk
Ca 100 g fetaost
Oliven
1-2 ss olivenolje
Salt og pepper
Dette gjør du:
Hvalbiff:
Stek eller grill kjøttet etter din preferanse, og la hvile.
Gresk salat:
Kutt opp grønnsakene og legg dem i en skål. Vend grønnsakene i litt god olivenolje, og topp med fetaost og oliven. Krydre med salt og pepper etter preferanse.
Servering:
Skjær kjøttet i skiver, og server med salaten som tilbehør. Velbekomme!