Hvalbiff med grillet paprika- og fetakrem

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
Enkel
Middels
Avansert
Hvalbiff med grillet paprika- og fetakremHvalbiff med grillet paprika- og fetakrem

Hvalbiff med grillet paprika- og fetakrem

Mørt og smakfullt hvalkjøtt får følge av en nydelig grillet paprika- og fetakrem som virkelig får smaksløkene til å danse. En enkel, men imponerende rett med harmoniske smaker og en touch av det lille ekstra!

Dette trenger du: 

Hvalkjøtt
Salt og pepper
Smør til steking

Grillet paprika- og fetakrem:

3 spisspaprika
100 gram fetaost
2 ss gresk yoghurt naturell
1 ss olivenolje
Salt og pepper

Øvrig tilbehør


Dette gjør du:

Hvalbiff:

Stek eller grill kjøttet etter din preferanse, og la hvile.

Grillet paprika- og fetakrem:


Sett oven på ca 225°C. Del paprikaene på langs og fjern frøene. Gni så inn paprikaen med olivenolje, og legg i en ildfast form med snittsiden ned. Sett formen i oven på og stek i ca 30 min, til skinnet har begynt å få noen sorte flekker. Bruk gjerne grillfunksjon! Når paprikaen er ferdig stekt og litt avkjølt skal man enkelt kunne dra av skinnet. Legg paprikakjøttet i en bolle sammen med de øvrige ingrediensene og stavmiks til en jevn krem. Smak til med salt og pepper.

Servering:

Skjær kjøttet i skiver, og server med sausen og det tilbehøret som måtte friste. Velbekomme!

Flere OPPSKRIFTER