Mørnet Hvalbiff er i finalen i Det Norske Måltid 2016

Myklebust Hvalprodukters "Mørnet Hvalbiff" er finalist i den prestisjetunge konkurransen Det Norske Måltid 2016.

I finalen, som går av stabelen 6. januar 2017, skal produktet konkurrere i kategorien «Årets sjømat villfanget». Her møter de tøffe konkurrenter som Villkveite filet fra Domstein og Torskeloin fra Norway Seafoods.

 

«Det er svært høy kvalitet på finalistene», melder prosjektlederne Kristin Austigard og Sigve Skretting for Det Norske Måltid i en pressemelding. Myklebust Hvalprodukter formidler i en Facebook-status at «dette er tøffe konkurrenter med gode produkter, så dette blir veldig spennende»!

 

Merkevareforeningen Norsk Hval gratulerer Myklebust Hvalprodukter med en velfortjent plass i finalen med et nydelig produkt! «Mørnet Hvalbiff» er merket med kvalitetsmerket Norsk kvalitetshval. «Alle medlem som produserer etter Norsk Hvals strenge kvalitetsstandard kan benytte dette merket på sine produkter. For godt og smakfullt hvalkjøtt hver eneste gang, bør du se etter kvalitetsmerket Norsk kvalitetshval», sier daglig leder i Merkevareforeningen Norsk Hval, Beate Solvoll.

 

Høstlige hvalretter

Hvalkjøttet er svært anvendelig, og passer utmerket sammen med høstens råvarer i retter som varmer godt, slik som denne viltgryten med høstsesongens bær og grønnsaker. Hvalkjøttet briljerer også i småretter som tataki av hval med ponzusaus og bruschetta med skavet hvalkjøtt, tyttebær og kremost med urter. Perfekt til gjester. Velbekomme!